Värmepump Söderköping

Rör & Fastighet Östergötland AB – värmepump Söderköping

Ett auktoriserat
VVS-företag

Välkommen till Rör & Fastighet Östergötland AB, dina experter inom VVS. Som ett auktoriserat VVS-företag kan vi erbjuda våra kunder större säkerhet när det kommer till installationer och övriga VVS-arbeten. När du anlitar oss för ett arbete kan du lita på att vi kommer göra vårt yttersta för att du ska få ett effektivt och smidigt arbete som håller en hög kvalitet. Inom VVS arbetar vi med allt från nyinstallationer till servicearbeten. Därtill kan vi hjälpa till med övriga tjänster för din fastighet, bland annat gräsklippning och rengöring av altandäck med högtryck. Läs mer om oss här.

Vilka vi är

Rör & Fastighet i Östergötland AB är ett auktoriserat VVS-företag som är verksamma i hela Östergötland samt dess omnejd. Med vårt arbete vänder vi oss till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi innehar en ansvarsförsäkring, vilket ger dig som kund en större trygghet.

Vad vi gör

Hos oss finns bred kompetens inom rör och fastighet. Av oss kan du i Söderköping med omnejd få hjälp med installation och service av värmepump, stambyten och övriga VVS-arbeten. För din fastighet kan vi även bistå med hjälp när det kommer till snöskottning, stenläggning och mycket mer. Låt oss hjälpa dig med din fastighet!

VÅRA TJÄNSTER

Stambyten

Ett stambyte är en investering som kan göra underverk för ditt hem och din livskvalitet. Med nya och moderna stammar får du en trygg och bekväm vardag utan oro för vattenskador, stopp i avloppet eller dålig lukt. Anlita oss för ditt stambyte!

Värmepump Söderköping

Rör & Fastighet Östergötland AB erbjuder professionell och pålitlig hjälp när det gäller värmepumpar. Vårt företag har lång erfarenhet och hög kompetens inom området och kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi kan hjälpa dig att välja rätt typ av värmepump för dina behov och installera den på ett säkert och effektivt sätt. Så vill du skaffa en värmepump och befinner dig i Söderköping, då har du kommit rätt!

Badrumsrenovering

Inom badrum erbjuder vi en rad olika tjänster. Erhåll vår hjälp med nyinstallationer av bland annat toalett, handfat och blandare. Dessutom kan vi genomföra dragning av rör i badrum samt hjälpa till vid vattenläckage eller andra problem. Bland annat vänder vi oss till er i Söderköping som önskar göra en badrumsrenovering.

Nyproduktion

Vi är din pålitliga partner när det gäller VVS-tjänster vid nyproduktion. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med nybyggnationer och kan hjälpa dig med allt från planering och projektering till installation av VVS-system. Vare sig du önskar hjälp med att hitta rätt produkter eller dra rör kommer vi se till dina behov och önskemål för att ge dig den perfekta lösningen.

Rörmokare

Vårt företag erbjuder högkvalitativ och professionell service för alla typer av VVS-system, inklusive reparationer, underhåll och felsökning. Målet är alltid att erbjuda våra kunder snabb och effektiv service av högsta kvalitet, oavsett vad det handlar om för uppdrag.

Vi har jour 24/7, så vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig!

Rör & Fastighet Östergötland

SMEDGRÄND 4 , 614 30 Söderköping
073-362 24 87
Värmepump Söderköping